Mikkel Hansen bryder tavsheden efter håndbold-exit: "Det har jeg aldrig..."

Af: Kasper Rud

|

19/08/2024

Nyheder
Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix
Mikkel Hansen åbner op efter flot karriereafslutning

Lige nu læser andre også

Mikkel Hansen. Det er vist en synonym for legende i håndboldverdenen. Man kan sikkert finde mange synonymer for Mikkel Hansen - både i håndboldverdenen, men også bare som person.

Han er og var en rigtig vinder.

Da han tidligere på året valgte at meddele, at han indstillede sin karriere efter OL i Paris, var det noget af et chok - både verden over, men især i Danmark.

Mikkel Hansen nåede at blive kåret til verdens bedste håndboldspiller tre gange (2011, 2015 & 2019, red.).

OL i Paris var som nævnt hans punktum for professionel håndbold, og det kapitel afsluttede han med et OL-guld.

Nu sætter hovedpersonen selv ord på den vilde afslutning, og karrieren som helhed.

Det skriver BT.

"Taknemmelighed over at være i stand til at dyrke denne sport, som jeg elsker fra bunden af ​​mit hjerte, på højeste niveau i alle disse fantastiske arenaer og foran tusindvis af fans. Det har jeg aldrig taget for givet."

"Taknemmelig over alle de venskaber, jeg har fået gennem denne fantastiske sport. Alle op- og nedture. De store sejre og de store tab. Det har været det hele værd. Glæden, den rene kærlighed til spillet og spændingen ved at konkurrere mod nogle af de bedste hver dag er ting, jeg virkelig vil savne. Så at sætte en stopper for min karriere på den største scene med en flok venner, repræsentere mit land og vinde en olympisk guldmedalje, det kunne ikke have været bedre," fortæller Mikkel Hansen blandt andet i sit opslag på Instagram.

Se hele hans afskedsopslag på Instagram her:

Anbefalet til dig