Mikkel Hansen er ikke i tvivl: Kommer med klar melding efter nederlag

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den danske landsholdsstjerne har nu meldt ud.

Mest læste i dag

Efter en imponerende stime på 28 kampe uden nederlag, oplevede det danske herrelandshold i håndbold en uventet tilbageslag, da de tirsdag aften tabte 25-28 til Slovenien ved EM.

Kampen, som blev afviklet i Barclays Arena i Hamborg, markerede et sjældent øjeblik af menneskelighed for et hold, der ellers har været dominerende på den internationale scene.

Til trods for nederlaget, forblev Danmarks håndboldikon, Mikkel Hansen, rolig og afbalanceret i sine kommentarer til pressen efter kampen.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Jeg synes ikke, det går os på, men det er klart, at vi gerne ville have spillet en bedre kamp. Det tror jeg, at vi alle sammen er klar over. Man går selvfølgelig ikke ind til en kamp og håber på at spille, som vi gjorde i dag", udtalte det danske håndboldikon.

Interessant nok valgte landstræner Nikolaj Jacobsen at spare nøglespillere som Magnus Saugstrup, Mathias Gidsel og Simon Pytlick i kampen mod Slovenien, så de er klar til igen at vise sig fra deres bedste side i den afsluttende fase.

Én der også er klar til den afsluttende fase er Mikkel Hansen, som forklarer til Ekstra Bladet, at han ikke selv bliver påvirket negativt af at få et nederlag i rygsækken.

Derudover kommer han med en klar besked om, hvor kampen skal lægges hen rent mentalt:

"Det er en til glemmebogen, og det tror jeg godt, at vi alle sammen ved, at det her tager vi ikke med os videre. Vi tager tingene fra de andre kampe med videre", siger han.

Med nederlaget i glemmebogen bliver det spændende at følge det danske landshold, når de på fredag klokken 20.30 spiller semifinale mod en modstander, der bliver fundet senere i aften.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig