Mikkel Hansen er tilbage efter sygemelding - men én bestemt ting er ikke som før

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Han er tilbage for fulde drøn, men én særlig ting er ikke som før.

Mest læste i dag

Tilbage i februar blev håndboldverdenen ramt af noget af en chokerende nyhed fra en vaskeægte landsholdsstjerne.

Det blev nemlig meldt ud, at Mikkel Hansen måtte trække sig fra den sport, han elsker så højt, og som danske fans har hyldet ham for i adskillige år.

Årsagen viste sig desværre at være mere end blot udmattelse eller en mindre skade.

Håndboldstjernen måtte nemlig sygemelde sig med symptomer på stress, og satte håndbolden på pause for at fokusere på sit fysiske og mentale helbred.

Forleden snørede Mikkel Hansen langt om længe håndboldskoene igen, og ifølge Jan Larsen, der er direktør i Aalborg Håndbold, skal han igennem samme hårde træning som de resterende spillere på holdet.

Sådan skriver B.T., der har talt med Aalborg Håndbold-direktøren.

Efter Mikkel Hansens første træningskamp var der også optimisme at spore hos Jan Larsen, der har fået den danske superstjerne tilbage i kamptrøjen:

“Man kunne se, at Mikkel havde overskud og glæde ved at spille. Så på mange måder var det en rigtig fin dag for os og selvfølgelig også for Mikkel – at være tilbage der, hvor han allerhelst vil være. Nemlig på håndboldbanen”, udtaler han i interviewet med B.T.

Èn ting er ikke som før

Mikkel Hansen er altså tilbage for fulde gardiner, men hvis han har brug for at springe en træning over, så er der mulighed for det:

“Men han er en del af truppen ligesom alle andre, og hvis vi vurderer, at han skal restituere lidt mere eller springe en træning over, så tager vi hensyn til det, ligesom vi ville gøre med alle andre spillere”, lyder det fra Jan Larsen.

Der er altså ikke nogle ekstra privilegier til Mikkel Hansen, blot fordi han er vendt retur fra en sygemelding, men der er alligevel én ting, der ikke er som før, han blev sygemeldt.

Mikkel Hansen har nemlig fortsat en pause fra pressen, hvilket betyder, at han ikke er tilgængelig for interview.

Det er resten af truppen fra Aalborg Håndbold, hvorfor pressen må tage til takke med at tale med hovedpersonens holdkammerater indtil videre.

Anbefalet til dig