Mikkel Hansen har ikke været på banen i halvanden måned: Nu vækker ny melding opsigt

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Nu er der nyt.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at Mikkel Hansen indstiller karrieren til sommer.

Det fortalte håndboldstjernen selv på et pressemøde, hvor han tilføjede, at han gerne vil med til de Olympiske Lege i Paris, som der netop bliver taget hul på, når de varme måneder er over os.

Inden vi når så langt, så skal de hjemlige turneringer dog afgøres. Mikkel Hansen har været skadet i snart halvanden måned, men nu vækker en glædelig melding opsigt.

Det skriver Ekstra Bladet.

Mikkel Hansen er nemlig klar til igen at træde ind på håndboldbanen.

Håndboldlegenden, der har tilbragt de sidste måneder med genoptræning, skal i aften spille for Aalborg Håndbold, når de møder 1. divisionsholdet Skive fH i pokalturneringen.

Det er første gang, fans kan opleve Hansen i aktion siden 3. marts, hvor Aalborg stod over for Fredericia.

Hans tilbagevenden er et længe ventet øjeblik, og Aalborg Håndbolds cheftræner, Stefan Madsen, udtrykker også stor glæde over, at Mikkel Hansen er tilbage:

"Derudover er det bare dejligt, at han har kæmpet sig godt tilbage, og det er fedt for os at have ham til rådighed igen", lyder det.

Selvom aftenens modstander, Skive, ikke tilhører toppen af dansk håndbold, så påpeger Stefan Madsen, at kampen ikke bliver nogen walkover:

"Rent fysisk er det en anden opgave, end når vi møder Bjerringbro-Silkeborg, Veszprém eller Ribe-Esbjerg. Men Skive er et hold, som spiller med en enorm fart, så vi skal nok blive rigeligt udfordret i vores skift, når Mikkel spiller."

Kampen begynder klokken 18.30.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig