Mikkel Hansen sætter ord på: Har svært ved at forstå det

Nyheder
Det er ikke noget, man ser hver dag, udtaler Mikkel Hansen.

Lige nu læser andre også

I går aftes var de danske håndboldherrer i aktion.

Her tørnede de sammen med Argentina i en kamp, der skulle vise sig at ende med en ganske overlegen sejr på 38-27.

Derfor var der naturligvis også god grund til tilfredshed i den danske lejr, selvom der var perioder i kampen, hvor koncentrationen svigtede en smule.

I første halvleg var det især Mathias Gidsel, der var en trussel for de argentinske spillere.

Den danske stjerne formåede at levere intet mindre end 10 scoringer i første halvleg, men alligevel var det Simon Pytlick, der fik mest opmærksomhed.

Det skyldes, at han i sidste sekund inden pausen sendte bolden direkte op i målhjørnet med et underhåndsskud fra midten. Der var knald på bolden, hvorfor det - uden tvivl - endte med at være kampens vildeste scoringer.

Mikkel Hansen reagerer

Hverken hans holdkammerater på banen eller på sidelinjen kunne helt forstå, hvad de havde været vidne til.

Én af dem, der først var helt paf, for derefter at fejre den flotte scoring, var veteranen Mikkel Hansen.

"Han har vel bevist, at han har sådan nogle ting i sig mange gange, men det er sgu ikke hver dag, man laver sådan et mål. Jeg har ikke lige fået set det i langsom gengivelse endnu, men fra min vinkel så det ret vildt ud," sagde han til TV 2 Sport efter kampen.

Han blev også spurgt om, hvorvidt han og de øvrige spillere havde lidt svært ved at forstå, hvad de egentlig havde set.