Mikkel Hansen skal være selv: Og det er der en særlig årsag til

Af: Lucas Andreas

|

13/02/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Konen skal være sammen med børnene.

Lige nu læser andre også

Valentinsdag, som finder sted onsdag den 14. februar, er for mange synonym med romantik og samvær med nære og kære.

Men for den danske håndboldstjerne Mikkel Hansen vil denne dag afvige fra traditionerne, da professionelle forpligtelser kalder ham væk fra familien. I et interview med Vogue Scandinavia deler hans hustru, Stephanie Gundelach, hvordan parret navigerer i disse særlige omstændigheder.

Stephanie Gundelach afslører over for Vogue Scandinavia, at mens Mikkel Hansen repræsenterer Aalborg Håndbold i en afgørende Champions League-kamp mod RK Zagreb, vil hun tilbringe aftenen hjemme med parrets børn. "For at være ærlig så kommer jeg nok til at lave en date night med mine børn," fortæller hun til Vogue Scandinavia, og beskriver en aften fyldt med pasta, leg, og FaceTime-samtaler med Mikkel for at sige godnat.

Denne situation illustrerer et velkendt dilemma for mange par, hvor arbejde og andre forpligtelser ofte kan komme i vejen for fælles fejringer. For Mikkel Hansen og hans familie er valentinsdag blot endnu en dag, hvor de tilpasser sig kravene fra en professionel sportskarriere. Det er en realitet for mange sportsudøvere, hvis turneringskalender ikke tager hensyn til højtider og særlige begivenheder.

Aalborg Håndbold, hvor Mikkel Hansen spiller en central rolle, ligger aktuelt nummer to i deres Champions League-gruppe, hvilket gør kampen mod RK Zagreb afgørende i jagten på toppen af gruppen. Mens Mikkel kæmper på banen, finder Stephanie trøst i en hyggelig aften med børnene, hvilket understreger, at kærligheden og sammenholdet i familien trives, selv når de fysiske afstande udfordrer de traditionelle måder at fejre kærlighedens dag på.

Anbefalet til dig