Mikkel Hansen sygemeldt med stress: Nu taler flere landsholdskolleger ud

25/04/2023

Jesper Bengtson

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Landsholdskollegerne bryder nu tavsheden omkring Mikkel Hansens fravær.

Mest læste i dag

For første gang siden VM-triumfen i januar samles landsholdsherrerne, der skal spille to kampe mod Spanien og Sverige i EHF Euro Cup.

VM-guldet sikrede håndboldherrerne en plads i historiebøgerne, da de med den seneste sejr blev det første hold nogensinde til at vinde VM tre gange i streg.

Men en af holdets helt store profiler var ikke at finde til den store genforening i Herning, og det kunne mærkes.

Sådan skriver Ekstra Bladet, der har talt med flere af landsholdsstjernerne.

Manden, der har været holdets helt store stjerne i mange år, Mikkel Hansen, var nemlig ikke til stede, da han på nuværende tidspunkt er sygemeldt med stress.

Han vil derfor ikke deltage i de to træningskampe, men udover sine åbenlyse evner på banen, så fortæller flere af kollegerne til Ekstra Bladet, at de også savner stjernen, når de ikke befinder sig på banen.

Mikkel Hansens Aalborg-holdkammerat, Henrik Møllgaard, beskriver over for avisen, hvordan det er at undvære Mikkel Hansen i landsholdslejren:

“Der er ingen tvivl om, at vi savner ham på banen, men det har ikke været så svært at parkere, for det er noget andet, der er på spil. Mikkels og familiens helbred er langt vigtigere, så mest af alt savner jeg at have en god ven i hverdagen”, udtaler han.

Landstræner, Nikolaj Jacobsen, og to store landsholdsprofiler, Niklas Landin og Rasmus Lauge, er alle enige med Henrik Møllgaard i, at savnet til danske håndboldikon er stort - både på og uden for banen.

Der er altså ingen tvivl om, at landsholdskammeraternes savn til Mikkel Hansen er stort, og at de håber på, at han snart er klar til at snøre håndboldskoene igen.

Anbefalet til dig