Mikkel Kessler deler trist meddelelse

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Mikkel Kessler og hans kone deler nu nyheden om en tragisk episode, hvor deres datter var involveret.

Mest læste i dag

Mikkel Kessler og hans hustru, Lea, har nu delt en chokerende nyhed med offentligheden om en tragisk episode, der rystede deres liv.

Deres otteårige datter, Rosa-Lia, var involveret i en forfærdelig rideulykke tidligere på året, og parret har indtil nu holdt det som en dybt bevaret hemmelighed.

Det skriver Ekstra Bladet.

I et følelsesladet Instagram-opslag afslører de nu sandheden om deres families smertefulde rejse.

Selvom de undlader at give detaljerede oplysninger om Rosa-Lias skader, er det tydeligt, at hun har måttet kæmpe sig tilbage fra ulykken, da hun har synlige sår i ansigtet.

"Det her post er en blanding af enorm fortvivlelse, lettelse, skuffelse, uforståelse, taknemmelighed og stadig chok. Så mange følelser på en gang. En oplevelse som vi aldrig har prøvet før og som vi aldrig skal igennem igen,' skriver i Instagram-opslaget og fortsætter:

"I foråret gennemlevede vi en hver forælders mareridt. Vores datter kom ud for en forfærdelig rideulykke der kunne have vendt hele vores liv på hovedet. En ulykke der kunne være undgået.
Igår kom endelig rettens dom og vi vandt… naturligvis!"

Forældreparret er - udover at være rystede - uforstående over for, hvordan penge kan have vægtet højere end et uskyldigt barn i denne situation, og de kritiserer den person, der ifølge dem udsatte deres datter for fare med fuldt overlæg.

Detaljerne i sagen forbliver uklare, men til slut skriver forældreparret, at de nu kan se fremad og lægge den tragiske episode bag sig.

Hele opslaget kan læses herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig