Mikkel Kessler forsøger for tredje gang at sælge luksusvilla: Denne gang et par millioner billigere

Nyheder
Genrefoto / foto: Wikimedia Commons
Genrefoto / foto: Wikimedia Commons
Endnu gang er luksusvillaen blevet sat til salg.

Lige nu læser andre også

Eksbokseren Mikkel Kessler forsøger endnu en gang at sælge familiens imponerende gård i Sengeløse. Efter flere forsøg og justeringer i prisen, er luksusboligen nu igen på markedet til 22,5 millioner kroner.

Det skriver Ekstra Bladet.

Første gang den 327 kvadratmeter store bolig blev sat til salg var i maj 2023. Dengang lød prisen på 24,5 millioner kroner. Men allerede i august samme år blev prisen sænket med to millioner til 22,5 millioner kroner. 

I oktober 2023 blev ejendommen taget af markedet, kun for at vende tilbage til salg senere samme måned for 25 millioner kroner. I maj 2024 blev gården igen fjernet fra markedet.

Nu, efter endnu en pause, er Mikkel Kessler og hans familie klar til at forsøge at sælge igen - nu for tredje gang. Prisen er tilbage på 22,5 millioner kroner, og denne gang ser det ud til, at de er fast besluttet på at få solgt den.

I et interview med Ekstra Bladet afslører Mikkel Kessler nemlig, der snart bliver far til fire, hvorfor familien igen forsøger at sælge gården. 

"Når der ikke rigtig er kommet bud, så har vi bare taget det af og tænkt, at så bliver vi sgu bare. Men nu vil vi gerne til udlandet," siger han.

Trods den beslutning er det dog uklart, hvor familien planlægger at slå sig ned. Mikkel Kessler erkender også, at det kan tage flere år at finde den rette køber til deres luksuriøse hjem.

Grunden som boligen ligger på købte Mikkel Kessler og hans hustru for knap 2,1 millioner kroner i 2012. Siden da er gården, som var på grunden ved købet, blevet revet ned og erstattet med et imponerende hjem, der byder på alt fra en træningshal og orangeri til en hjemmebiograf, terrasse og legeplads. 

Nu venter familien spændt på, om tredje gang virkelig er lykkens gang, og om de endelig kan sælge deres drømmehus og påbegynde et nyt kapitel i udlandet.

Anbefalet til dig