Mikkel Kryger med stor afsløring: "Jeg glæder mig helt vildt"

Af: Kasper Rud

|

19/07/2024

Nyheder
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Mikkel Kryger kommer med en stor afsløring.

Lige nu læser andre også

Mikkel Kryger er en kendt dansk tv-vært, der har gjort sig bemærket gennem sin karismatiske tilstedeværelse på skærmen. Udover sin tv-karriere er han også en dedikeret familiefar, der deler livet med sin kone Mille Mynthe og deres tre børn.

Kryger har tidligere taget sig pauser fra arbejdet for at prioritere tid med familien, herunder en rygsækrejse til Filippinerne og Japan, som han beskrev som en drøm, der gik i opfyldelse.

Der kan ske meget på fem måneder, hvor Mikkel Kryger sidst var på skærmen.

Og nu melder Kryger endelig ud om fremtiden.

Det skriver Ekstra Bladet.

Efter fem måneders pause vender Mikkel Kryger nemlig tilbage som vært på 'Go' Morgen Danmark' på mandag. Kryger betegner jobbet som sit drømmejob. Han ser frem til at genoptage arbejdet og genforenes med sine kollegaer.

"Jeg glæder mig helt vildt, det er mit drømmejob og jeg har savnet det og mine kollegaer rigtig meget," udtaler Mikkel Kryger til Ekstra Bladet.

Tidligere på året besluttede Kryger at tage en pause fra skærmen for at rejse til Filippinerne og Japan med sin familie. Denne beslutning blev formidlet til hans seere via en besked til Ekstra Bladet, hvor han beskrev sin rejse som en drøm, der gik i opfyldelse.

"Jeg er på rygsækrejse med min familie. Vi har længe drømt om at prøve at leve et andet sted end Danmark, så det prøver vi nu i Filippinerne og Japan i et par måneder," skrev han dengang.

Rejsen har været en blandet oplevelse for Kryger, der både har nydt friheden, men også har mærket savnet af hverdagen i Danmark.

"Det har været mega fedt at rejse," siger han og tilføjer, "men man kommer jo pludselig til at savne hverdagen, man har jo indrettet et liv, som man elsker og holder af."

Mikkel Kryger vender dog ikke tilbage uden udfordringer. Arbejdstiderne på 'Go' Morgen Danmark' kræver, at han står op allerede klokken fire om morgenen, hvilket kan være hårdt efter en periode med friere rammer.

For at sidde klar til at sende programmet halv syv, står han op allerede klokken fire. Han føler, at det har været rart at prøve at have fri og kunne gøre hvad man har lyst til hele tiden.

Kryger har tidligere taget en pause fra skærmen. I 2021 trak han sig midlertidigt tilbage for at gå på barsel i forbindelse med fødslen af sit tredje barn. Med sin kone Mille Mynthe har han to sønner, Max og Lui, og i 2021 blev familien forøget med en datter.

Med sin tilbagevenden til 'Go' Morgen Danmark' ser Mikkel Kryger frem til igen at bidrage til morgenprogrammet og møde seerne, som han har savnet i sin tid væk fra skærmen.

Anbefalet til dig