Millionerne strømmer ind: Aqua laver kæmpe overskud

Af: Lucas Andreas

|

19/06/2024

Nyheder
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
De har netop offentliggjort regnskab med millionoverskud.

Mest læste i dag

Det kan godt ses på regnskabet, at Aquas sang 'Barbie Girl' fik nyt liv i 2023, da den milliardomsættende film 'Barbie' med Margot Robbie kom på gaden.

Aqua, som er bestående af Søren Rasted, René Dif og Lene Nystrøm, har nemlig haft et fremragende økonomisk år i 2023. Med et nyt regnskab, der netop er offentliggjort, kan gruppen glæde sig over en betydelig økonomisk gevinst.

Den økonomiske rapport fra bandets selskab, Vandforsyningen ApS, viser en imponerende bruttofortjeneste på 8.485.841 kroner og et resultat før skat på 4.065.234 kroner. 

Med ti ansatte er en væsentlig del af udgifterne gået til lønninger, som beløber sig til 4.445.108 kroner. Det er stort set den eneste store udgift, der påvirker bruttofortjenesten.

Det skriver Ekstra Bladet.

Efter lønudgifterne står de tre ejere tilbage med 2,9 millioner kroner, som kan fordeles mellem dem. Hvis pengene deles ligeligt, betyder det næsten en million kroner ekstra til hver. Ved årets afslutning havde selskabet en egenkapital på 1,2 millioner kroner.

En lovende fremtid i møde

Aqua har også noget at glæde sig til i den kommende tid. For første gang i 13 år skal bandet give deres egne headlinekoncerter i Danmark. 

De danske fans kan se frem til at genopleve klassiske hits som 'Doctor Jones', 'Roses Are Red' og 'Barbie Girl' i Jyske Bank Boxen den 8. november og i Royal Arena den 9. november.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig