Millionregn: Heldig midtjyde vinder 7 millioner kroner

Af: Thea Andersen

|

14/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Millionerne har regnet ned over Danmark ved lørdag aftens Lotto trækning, og aftenens helt store vinder af 7 millioner kroner blev en heldig midtjyde.

Lige nu læser andre også

Man skal have heldet med sig, hvis man skal vinde i Lotto, og det havde en dansker fra Region Midtjylland i den grad lørdag aften. Den nybagte mangemillionær har derfor haft god grund til at nyde morgenkaffen ekstra meget søndag morgen.  

Vinderen har købt sin kupon via mobil, og kan se frem til at få 7.000.000 skattefrie kroner ind på kontoen.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil

Tre nye millionærer lørdag aften

Midtjyden er dog ikke den eneste dansker, der kan stå op som nybagt millionær søndag morgen. Vanen tro var der også to vindere af Millionærgarantien, hvor der hver uge trækkes lod om 2x1 million på alle spillede Lotto rækker.

  • Den ene millionvinder har købt sin kupon via mobil og er fra Region Hovedstaden.

  • Den anden millionvinder har spillet med via abonnement og er fra Silkeborg. Kuponen havde en yderligere gevinst på 60 kroner.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Lotto, uge 32:

5, 6, 9, 15, 19, 30, 36

Tillægstal Lotto, uge 32:

4

Om Lotto

  • Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

  • Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.

  • Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Om Millionærgarantien

  • Millionærgarantien har levet op til sit navn siden 2015: Garanteret, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken.

  • Millionærgarantien har siden 2015 gjort over 700 spillere til millionærer - og der trækkes fortsat to nye hver eneste uge.

Anbefalet til dig