Mini Mette: Statsministerens søn ligner hende på en prik

Foto: Shutterstock

Mette Frederiksens 14-årige søn Magne ligner til forveksling sin mor, og er faktisk som snydt ud af næsen på statsministeren.

Det er nok ikke det de fleste 14-årige drenge ønsker at gøre, nemlig at ligne deres mor. Men når ens mor er landets statsminister, og samtidig en attraktiv kvinde, så gør det måske ikke så meget.

Gemmer børnene

Det er ikke meget man ser til Mette Frederiksen børn den 14-årige søn Magne og datteren Ida Feline fra 2002. Men for nylig måtte statsministeren haste ud af Folketingssalen, da sønnen Magne var kommet på hospitalet. Heldigvis var det ikke alvorligt. Det skriver Se&Hør. 

Læs også

Marys nye sommerstil: Skinner om kap med solen

Men når man ser nyere billeder af Magne, kan man virkelig se, at den unge mand har arvet mange træk fra sin mor. Deres smil og øjne er nærmest identiske.

Mette Frederiksen har datteren Ida Feline, der er født i 2002, og sønnen Magne fra 2006, med sin eksmand Erik Harr, som hun blev skilt fra i 2014. 

Og der er ingen tvivl om, at Magne er elsket af sin mor, selvom hun har været igennem en travl tid med corona, så husker hun sin søn, som er en vigtig person for hende.

Delte sødt billede af teenagedreng

Da Magne fyldte 13 år delte Mette Frederiksen et sødt billede af dem sammen. Her kan man virkelig også se ligheden mellem de to, og Magne kan umuligt lyve sig fra, at være søn af landets statsminister.

Man kan virkelig spotte ligheden mellem Magne og mor, Mette Frederiksen.

Mette Frederiksen er altså mor til to teenagebørn, så også her kan der have været dilemmaer med coronarestriktionerne.

Læs også

Mette Frederiksen kommer med vigtig besked til danskerne