Minister indlagt: Ved ikke, hvor længe det vil vare

Af: Lucas Andreas

|

20/06/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Ministeren venter på at få stillet en diagnose.

Mest læste i dag

Klimaet og den grønne omstilling er vigtige emner, som kræver stort politisk fokus og engagement.

Flere centrale personer arbejder hårdt for at sikre bæredygtige løsninger for fremtiden, herunder Klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard.

I denne uge har ministeren dog måttet trække sig midlertidigt fra sin post grundet alvorlige helbredsmæssige udfordringer.

Lars Aagaard har offentliggjort på LinkedIn, at han er blevet indlagt med voldsomme rygsmerter.

Han skriver ifølge Ekstra Bladet: "Det her var ikke lige det, jeg havde drømt om, da ugen startede. Ryggen vil ikke som jeg, så nu er jeg indlagt med voldsomme rygsmerter. Heldigvis er der gode folk i sundhedsvæsenet til at tage sig af mig og finde ud af, hvad der er galt."

Den pludselige indlæggelse betyder, at Lars Aagaard i øjeblikket ikke kan deltage i arbejdet med den grønne trepart, som har til formål at reducere landbrugets CO2-udledning.

Forhandlingerne, som blev indledt i januar, forventes at resultere i et udspil inden udgangen af måneden. De øvrige forhandlingsparter inkluderer landbruget, fagforeninger, kommuner og miljøorganisationer, og processen ledes af tidligere formand for Folketinget, Henrik Dam Kristensen.

Aagaard udtrykker sin frustration over situationen: "Det er pokkers ærgerligt, for der er så meget at tage fat på. Ikke mindst fordi vi knokler på i den grønne trepart og med mange andre grønne sager. Men en smerte, som rammer som en forhammer i rygsøjlen - det kan mærkes."

Selvom ministeren håber på en hurtig bedring og at kunne vende tilbage til arbejdet snart, er hans præcise diagnose endnu ikke fastlagt.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig