‘Mistænkelige’ lyde fik tre voksne mænd til at smide alt de havde i hænderne

28/8/20 11:23

Sarah Steenfeldt

Foto: Thomas Langkjær
Selvom der var travlt på værkstedet, så var der ikke noget som var vigtigere, end at få den lille killing reddet ud af sin kattepine.

Det er Thomas Langkjær fra Hammel, der til TV 2 Østjylland, kan berette om hvordan en lille kattekilling, fik sat alt på den anden ende.

Faktisk var det Thomas’ kone og en kollega, som var på vej hjem fra arbejdspladsen i Hadsten. De to kvinder kunne høre en sær lyd under køreturen - men blev enige om at det nok var en mobil som vibrerede på bagsædet. 

Da de når Thomas og konens hjem, hører de dog hurtigt, at lyden bestemt ikke kommer fra en mobiltelefon - men derimod en kat. 

De kan ikke se katten, men kan tydeligt høre at den desperat forsøger, at komme ud et eller andet sted fra, inde i bilen. Thomas forsøger at lokalisere den blinde passager, men må kaste håndklædet i ringen, efter adskillige forsøg. 

Smed alt hvad de havde i hænderne

De beslutter sig hurtigt til at køre til det nærmeste sted med en mekaniker, hvilket var ‘Byens Auto’ i Hammel.

Selvom der var nok at se til på værkstedet, så smed mekanikerne straks alt de havde i hænderne, for at komme den lille killing til undsætning. 

Igennem en halv times tid blev bilen kørt op og ned på liften, og der måtte også lige skrues lidt af og på - men til sidst fik tre mekanikere den lille killing reddet uskadt ud.

Thomas Langkjær er meget glad for hjælpen - som endda var ganske gratis. Han er også imponeret over at de bare sprang til med det samme. Men som mekanikerne sagde til ham, så måtte de andre biler vente, når det var et levende dyr der var tale om.

Den lille kat er blevet hentet af Dyrenes Beskyttelse, som vil finde et nyt hjem til den.