Mister sit job under corona: Så modtager hun utrolig besked

17/9/20 07:26

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock.com
Hun troede næsten ikke sine egne øjne.

En kvinde fra Nordsjælland blev ekstra glad for milliongevinst. Hun havde nemlig mistet sit job under Corona. Sådan fortæller Danske Spil i en pressemeddelelse. 

"Tillykke, du har vundet en million", stod der sort på hvidt. Sådan vågnede en kvinde i 50’erne fra Nordsjælland for et par uger siden, da hun – stadig med søvn i øjenkrogen, tjekkede sin mail søndag morgen efter lørdagens Lotto trækning.

 "Jeg troede ikke mine egne øjne. Jeg så beskeden på min telefon, og prøvede at få styr på alle nullerne. Jeg viste også mailen til min mand, men han troede heller ikke på, hvad han så. Så vi måtte ind til computeren for at se på en større skærm. Det kunne bare ikke passe, at man kunne være så heldig," fortæller kvinden, der ønsker at være anonym.

Parret havde vundet, selvom de ikke havde fanget de syv rigtige tal. Millionen blev vundet på Danske Spils Millionærgaranti fra Lotto, hvor der hver uge bliver trukket lod om 2x1 million kroner

"Vi gik bare rundt om os selv og gentog igen og igen. ”Selvfølgelig har vi ikke vundet en million". Vi vinder jo kun de der 50 kroner i ny og næ," lyder det.

Tæt på at få krampe

Selvom parret har et PLUS-abonnement og kunne se sort på hvidt, at der stod 1.000.000 på kontoen så måtte de havde det verificeret. De ringede således ind til Danske Spils kundeservice søndag formiddag.

Her kunne en medarbejder bekræfte, at de altså var blevet en million kroner rigere på en nat.

"Det var helt surrealistisk. Da vi lagde på, stod min mand og jeg bare og kiggede på hinanden og blev ved med at sige, at det måtte være løgn! Vi var med at få krampe i munden af at smile så meget," lyder det.

Og pengene falder på et tørt sted. Selvom familien ikke mangler noget livsnødvendigt, har der på grund af Corona været bekymring for fremtiden. Den heldige Lotto vinder blev nemlig sagt op fra sit arbejde, da Danmark lukkede ned.

"Vi har klaret os okay, men der har selvfølgelig også været nogle udfordringer. Det er ikke helt nemt at finde nyt arbejde lige nu. Derfor er det rart at vide, at man har noget at give af, nu hvor fremtiden føles noget uforudsigelig. Det giver os en virkelig god ro at have vundet de penge,” siger hun. 

I første omgang har parret valgt at holde milliongevinsten hemmelig for familie og venner, da de lige vil se tiden og jobsituationen an.

"Vi vil selvfølgelig gerne forkæle vores børn, men det skal ikke være en forbrugsfest. Vi vil gerne på en ferie sammen med børnene og dele glæden med dem på den måde. Selvfølgelig vil vi også gerne skubbe gang i økonomien, men vi vil også være fornuftige og ikke bare bruge løs uden at tænke os om."