MobilePay deler stor nyhed: Dette betyder det for dig

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
MobilePay deler stor nyhed.

Mest læste i dag

Foreninger, offentlige institutioner og erhvervskunder skal fremover kun betale ét gebyr på 0,99% pr. transaktion, når de benytter MyShop, mens alle andre gebyrer afskaffes. 

For nogle bliver det dyrere, for andre billigere. Men MobilePay er uændret blandt de mest konkurrencedygtige løsninger for mindre erhvervskunder.

Sådan skriver MobilePay på deres hjemmeside.

Tiltaget bliver lanceret før 1. oktober og fra og med den dato kan erhvervskunder altså se frem til et samlet gebyr frem for flere forskellige:

“Vi får en mere enkel og klar prismodel, som samtidig matcher den typiske standard for betalinger i både Norden og internationalt”, lyder det fra Anette Bøje, der er dansk landechef for Vipps MobilePay.

Dette kan det betyde for dig
På hjemmesiden skriver MobilePay videre, at det for nogle kunder vil blive dyrere, men det for andre vil blive billigere.

En helt tredje gruppe vil slet ikke blive påvirket af det nye tiltag. De der ikke er erhvervskunder, vil ikke blive påvirket af tiltaget.

De skriver blandt andet, at dem der har ganske få MobilePay-transaktioner på årlig basis, vil slippe billigere, fordi de bliver fri for alle andre former for gebyrer. 

“Helt overordnet vil MyShop dog fortsat være en meget konkurrencedygtig løsning sammenlignet med andre betalingsløsninger, særligt fordi du ikke behøver en betalingsterminal for at benytte MobilePay MyShop”, siger Anette Bøje.

Kunder informeres

MobilePay begynder at informere de berørte erhvervskunder fra i dag og fortsætter nogle uger endnu per mail eller brev, skriver de på deres hjemmeside.

Det nye gebyr trækkes automatisk fra kundens MobilePay-afregningskonto i MobilePay-portalen fra 1. oktober, hvorfor kunderne ikke aktivt skal gøre noget.

Virksomheder, der i dag har en aftale med MobilePay om fritagelse for transaktions- og abonnementsgebyr ved donationer, går fortsat fri.

Anbefalet til dig