MobilePay deler kæmpe nyhed: Meget, meget snart kan du gøre det

Af: Lucas Andreas

|

18/06/2024

Nyheder
Foto: Redaktionen
Foto: Redaktionen
Du kan nu gå ind og tage handling.

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden, at der sidst var nyt fra den populære betalingsplatform MobilePay, der lyttede til brugerfeedback og trak dele af deres forrige opdatering tilbage og ændrede tidsbegrænsningen på anmodninger.

Nu nærmer endnu en stor opdatering sig, og denne gang er det muligvis den mest banebrydende opdatering i lang tid.

Som mange nok er klar over, så findes MobilePay ikke kun i Danmark - det findes både i Finland og i Norge under navnet Vipps.

Derfor har det længe ligget i luften, at MobilePay ville indføre mulighed for at sende penge på tværs af de tre landes grænser, og det er nu denne funktion, der er meget tæt på at blive en realitet.

Det fortæller MobilePay på deres app, hvor brugerne på forsiden af appen nu kan tage det første skridt mod internationale betalinger ved at vælge et modtagerkort.

MobilePay skriver i beskeden: "Meget, meget snart kan du sende penge til udlandet. Mere præcist til nordmænd, som har Vipps, og finner, der har MobilePay. (...)"

Meget tyder altså på, at man meget snart kan tage på tur til vores nordiske naboer og betale med MobilePay som herhjemme.

Du kan se et skærmbillede af beskeden herunder:

Foto: Mobilepay app

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig