MobilePay lancerer stor ændring: Gælder allerede fra i dag

Af: Lucas Andreas

|

27/05/2024

Nyheder
Foto: Redaktionen
MobilePay har allerede implementeret opdateringen.

Mest læste i dag

I løbet af de seneste år har MobilePay udviklet sig til at ligge utroligt højt på listen over Danmarks foretrukne betalingsløsninger. I dag kan vi i Danmark betale med MobilePay hos frisøren, i supermarkedet og på online butikker.

Derfor er det vigtigt for MobilePay at holde en høj brugertilfredshed, og det er netop det, der ligger til grunde for deres seneste opdatering.

MobilePay har netop foretaget endnu en justering af en funktion, der til stor frustration for mange brugere blev opdateret tilbage i februar.

MobilePay, der er kendt for at reagere hurtigt på brugerfeedback, har ændret varigheden af betalingsanmodninger, hvilket nu giver brugerne mere tid til at betale.

Det skriver MobilePay i en pop-up besked på deres app.

Tidligere var der ingen tidsbegrænsning for betalingsanmodninger, indtil det i februar blev ændret til syv dage.

Nu har MobilePay valgt at revidere denne beslutning og forlænget betalingsfristen til 30 dage.

Brugerne vil allerede kunne se ændringen i appen, hvor der står: "Vi har lyttet til jeres feedback om, at anmodninger udløber for hurtigt. Så nu får I længere tid til at betale vennerne tilbage."

Ændringen er trådt i kraft med det samme, hvilket betyder, at brugerne nu har en hel måned til at reagere på betalingsanmodninger.

MobilePay vil lytte til brugerne

Da MobilePay i februar lancerede den første ændring medførte det en del debat. Men brugerundersøgelse foretaget af B.T. viste, at 65 procent af brugerne var tilfredse med denne ændring.

"Da vi lancerede den nye version af MobilePay lovede vi, at vi ville lytte til brugernes ønsker," udtaler Anette Bøje, landechef for MobilePay til B.T. Hun tilføjer: "Et af ønskerne er, at lade anmodninger vare længere, så det har vi nu ændret."

Selvom den nye frist er længere, bliver brugerne stadig mindet om ubetalte anmodninger dagen før udløb. Dette skal hjælpe dem med at undgå at overse betalinger inden for den nu forlængede periode.

Anette Bøje afslører desuden, at flere ændringer er på vej i MobilePay-appen, herunder forbedringer i søgefunktionen, hvilket viser virksomhedens fortsatte engagement i at optimere brugeroplevelsen.

Med denne seneste opdatering viser MobilePay endnu engang deres evne til at tilpasse sig brugernes behov og forbedre deres tjeneste. Det bliver spændende at se, hvilke yderligere ændringer de planlægger for at gøre appen endnu mere brugervenlig og effektiv.

Foto: MobilePay app

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig