MobilePay-opdatering påvirker samtlige brugere: Her sker det

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Der er sat dato på.

Lige nu læser andre også

Der er efterhånden ikke nogen, der er i tvivl om, at MobilePay inden længe bliver opdateret, og at en række ændringer kommer til at se dagens lys.

Opdateringen tilfører tre nye nøglefunktioner, som skal forbedre sikkerheden og gennemsigtigheden i finansielle transaktioner.

Disse ændringer omfatter en begrænsning af appens brug til én enhed ad gangen, en ny funktion til at blokere andre brugere, samt en signifikant ændring i brug af aliasser, som bliver afskaffet totalt.

Årsagen til disse ændringer er et ønske om at modvirke svindel og misbrug i private online-handler, og han påpeger, at det lettest kan opnås ved, at man er nødsaget til at stå med sit fulde navn.

Ældresagen skriver nu, at MobilePay i de fleste tilfælde vil blive opdateret natten til tirsdag i næste uge - altså den 12. marts.

Her bydes brugere velkommen til en opdateret udgave af den populære betalingsapp MobilePay. Opdateringen bringer som tidliger nævnt en række ændringer med sig, der kan kræve en tilvænningsperiode for nogle brugere.

Den overordnede brugeroplevelse forbliver dog genkendelig.

"Hvis du i dag bruger fingeraftryk/ansigtsgenkendelse, skal du ”forny” dette ved hjælp af den kode, som du valgte ved oprettelsen af MobilePay", skriver Ældresagen, der ligeledes råder til, at du afprøver den nye version, når du ikke har travlt, så du kan lære den godt at kende.

Ældre Sagen viser vejen frem og tilbyder assistance til brugere, der ønsker støtte til at navigere i de nye funktioner. Det kan du læse mere om ved at klikke her.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig