Model fik sin læbe bidt af: Nu viser hun resultatet af den sidste operation

23/2/23 14:45

Ida Hansson

Foto: Brooklinn Khoury/Instagram
Modellen Brooklinn Khoury frygtede for sin fremtid efter at have mistet sin overlæbe i et hundeangreb.

En model og professionel skateboarder, der fik bidt hele sin overlæbe af i et hundeangreb, har delt billeder af sin utrolige forvandling efter at være nået til slutningen af ​​en række kosmetiske operationer for at genopbygge en del af sit ansigt.

Brooklinn Khoury fra Mission Viejo, Californien, blev angrebet af sin fætters pitbull i november 2020, hvor hunden rev hendes overlæbe af og slyngede den mod væggen. Det skriver Daily Star.

Desværre var lægerne ikke i stand til at fastgøre hendes læbe igen, og hun prøvede derfor at skjule skaden med tape i et helt år.

Den 23-årige, hvis modelkarriere lige var ved at tage fart, da angrebet skete, indrømmede i et Instagram-opslag, at hun var "bange" for sin fremtid.

"Det er vildt, hvordan dit liv kan ændre sig så dramatisk på et splitsekund. Jeg prøver at forblive så positiv som jeg kan omkring hele denne situation, men jeg vil være ærlig, jeg er bange for min fremtid, eller om jeg nogensinde vil være i stand til at smile igen eller spise normalt," sagde hun.

Brooklinn har tidligere fortalt, at hun også har været offer for sårende kommentarer fra folk online, som har kaldt hende "grinchen" eller "katten i hatten".

Foto: Brooklinn Khoury/Instagram

Foto: Brooklinn Khoury/Instagram

Men efter at have gennemgået sin syvende operation inden for det seneste år, nærmer Brooklinn sig endelig slutningen af ​​sin rejse for at få sit smil tilbage og har delt transformationen på sociale medier, hvor hun har over 500.000 følgere på TikTok.

Brooklinn beskrev angrebet i en video og afslørede, at den otte-årige professionelt trænede pitbull angreb hende uprovokeret, mens hun stod sammen med sin kusine i køkkenet.

"Jeg aede hans hoved, sekunder senere sprang han op fra jorden og hang i min overlæbe. Han begyndte at ryste på mit hoved, trak sig frem og tilbage, rystede det igen i solide 45 sekunder. Jeg var endelig i stand til at få ham af mig, og jeg var ikke klar over det i starten, men hele min overlæbe var væk. Jeg rejste mig, og jeg fik et stort frisk pust og smagte en masse blod, det var overalt," fortalte hun.

"Der går et par minutter, og jeg indser, at det, der fløj og ramte væggen, var min overlæbe," tilføjer hun.

Foto: Brooklinn Khoury/Instagram

Foto: Brooklinn Khoury/Instagram

Efter angrebet blev Brooklinn taget til operation og fik "alt syet op", hvilket efterlod hende uden overlæbe og hendes mund blottet. Det tog hende et år at finde en ny læge, og hun gennemgik sin første genopbygningsoperation den 17. november 2021 - hvor hendes kirurg tog hud fra hendes arm, fastgjorde den til det sted, hvor hendes overlæbe skulle være og trak hovedpulsåren under hende hud, så hun kunne mærke sin læbe.

Siden da har hun gennemgået flere operationer, inklusive en næseoperation, hvor brusk blev taget fra dybt inde i hendes næse for at rekonstruere spidsen, samt procedurer til at flytte huden ind i hendes smilelinje og affedte den nye læbe.

I videoen nedenfor kan du se, hvordan Brooklinns læbe ser ud nu.