Model i chok over behandling på fly: "Du er for fed!"

Af: Ida Hansson

|

22/12/2022

Nyheder
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En plus size model havde en ret ubehagelig oplevelse med Qatar Airlines.

Mest læste i dag

En domstol i Brasilien har beordret Qatar Airways til at betale for psykoterapi for en plus size model, som de angiveligt nægtede at lade gå ombord, fordi hun var "for tyk".

38-årige influencer Juliana Nehme anklagede flyselskabet for at diskriminere hende på grund af hendes størrelse.

I et opslag på Instagram fortalte Juliana sine 167.000 Instagram-følgere, at hun ikke måtte gå ombord på sit fly fra Beirut til Doha den 22. november angiveligt på grund af sin vægt.

Hendes video om den påståede hændelse er siden gået viralt.

Hun havde været på ferie i Libanon med sin familie og var kommet til landet via Air France helt uden problemer. Det skriver News.com.au.

Men på vej hjem til Brasilien via Doha sagde Juliana, at en medarbejder fortalte hende, at hun var nødt til at købe et dyrere førsteklasses sæde, hvis hun ville ombord på flyet.

Det betød også, at hun ikke ville kunne nå sin videre forbindelse til Sao Paulo, hvor hun bor.

Juliana sagde, at Qatar Airways ikke tilbød at refundere hende de 1000 USD, hun havde betalt for sin billet.

I stedet, hævdede influenceren, sagde flyselskabet, at hun var nødt til at købe en billet på business-klasse til 3.000 USD, så hun kunne passe ind i sektionens større sæder.

"De nægter min ret til at rejse ... jeg er desperat, hjælp mig, de vil ikke have, at jeg går ombord, fordi jeg er tyk," skrev Juliana på sine sociale medier.

Foto: Instagram

Influenseren endte med at blive i Libanon med sin mor, mens hendes søster og nevø vendte hjem.

"Sikke en skam for en virksomhed som Qatar at tillade denne form for diskrimination af mennesker! Jeg er tyk, men jeg er ligesom alle andre!" skrev hun i et opslag på Instagram.

Og nu har en domstol i Sao Paulo beordret Qatar Airways til at betale for psykoterapi for Juliana, så hun kan håndtere den stress og ubehag, som hændelsen forårsagede.

Behandlingen skal bestå af "en ugentlig terapisession til en værdi af 115 USD i en periode på mindst et år, i alt 5500 USD, der skal indsættes på sagsøgerens bankkonto".

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig