Modkørende ramt da bilist mister herredømmet: Hel stribe parkerede biler skadet undervejs

Nyheder
En 81-årig lavede ravage i trafikken. Foto: Pixabay
Det greb om sig, 81-årig kolliderede med en parkeret bil.

Mest læste i dag

Sidst på eftermiddagen torsdag kørte en 81-årig mand fra Kalundborg i en personbil ad Ærtevangen i nordlig retning, da han kolliderede med en parkereret bil, som holdt i den østlige side ad vejen. Det fortæller Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten. 

Den 81-åriges bil snurrede rundt som følge af kollisionen, og stødte sammen med en bil som kom kørende ad Ærtevangen i den modsatte retning med en 53-årig kvinde fra Jerslev bag rattet. Der holdt flere biler i den østlige del af Ærtevangen, så i alt seks parkererede biler fik skader som følge af uheldet, da de fire parkererede biler blev skubbet ind i hinanden.

Heldigvis kom ingen personer til skade ved uheldet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig