Modtog hjælpepakke trods stor indtjening

Foto: Per Arnesen/Discovery Danmark

Line Baun Danielsen har også måttet sande, at hun har været udfordret af coronanedlukningen i Danmark.

Den tidligere tv-vært og journalist Line Baun Danielsen, som senere hen har gjort sig som blogger, har kunnet notere, at hendes firma, LBD Kommunikation ApS, blot havde en marginalt mindre indtjening sidste år end i 2019. 

Den 59-årige Line Baun Danielsen har dog alligevel valgt at benytte sig af hjælpepakkerne, der som bekendt blev tilbudt som følge af coronarestriktionerne, hvortil hun står for at have modtaget en hjælpepakke, der beløber sig til 116.324 kroner. 

Det skriver SE og HØR.

Læs også

Hund havde skidt på gulvet: Så begyndte robotstøvsugeren

I det nyligt offentliggjorte regnskab for virksomheden frem går det, at sidste års bruttoresultat var 865.250 kroner, mens det løb op i 898.610 kroner året forinden. 

Line Baun Danielsen har dermed sluttet regnskabsåret af med et overskud, der beløber sig til 108.378 kroner, mens hun tilmed har kunnet sætte penge til side og lade egenkapitalsen vokse, men dog også haft mulighed for at tilføje en lille lønforhøjelse til listen. 

Det fremgår i regnskabet, af løn og pension i 2019 havde udgifter for 677.389 kroner, mens det sidste år steg til 714.262 kroner.

Det oplyses dog i årsrapportens ledelsesberetning at coronarestriktionerne har haft en påvirkning på selskabets mulighed for indtjening negativt. 

"Selskabet har været særligt berørt af restriktioner relateret til forsamlingsforbud, hvorfor omsætning på forretningsområderne foredrag, konferencer, medietræning samt Fitness Camps har været betydeligt mindre end forventet," fremgår det af rapporten.

Ledelsen, som udelukkende består af én ansat, nemlig Line Baun Danielsen selv, valgt at "iværksætte nye initiativer med henblik på at øge aktivitetsniveauet". 

"Dette har særligt i 2. halvår 2020 bidraget positivt til selskabets resultat. I det lys anses årets resultat trods alt for tilfredsstillende", står der skrevet i beretningen.

Læs også

Remee taler ud om svindelsag