Møbelkæde: Nu er det slut. Lukker alle butikker i Danmark

Af: Kasper Rud

|

06/09/2024

Nyheder
Foto: Google Streetview
Foto: Google Streetview
Det kan være, at der kommer stort lagerudsalg i forbindelse med lukningen i Danmark.

Lige nu læser andre også

My Home lukker: Møbelkæde afslutter alle danske aktiviteter

Møbelkæden My Home lukker alle sine butikker i Danmark efter flere år med økonomiske udfordringer.

Ejer og stifter Jan Hallas har truffet beslutningen om at stoppe driften, da det ikke længere er muligt at gøre virksomheden rentabel.

Beslutningen markerer enden på en 18-årig rejse for den danske møbelkæde.

Det oplyser TV 2.

"Branchen er hård, og vi lever ikke op til vores egne forventede tal," forklarer Jan Hallas til Wood Supply.

Han tilføjer: "Jeg har lovet mig selv og min familie, at hvis jeg ikke kan se lys for enden af tunnelen, vil jeg lukke My Home i rettidig omhu. Og det gør jeg nu."

Hallas stiftede My Home i 2006, og han solgte i 2021 kæden til den svenske koncern BHG Group. Men da BHG Group oplevede økonomiske vanskeligheder i efteråret 2022, købte han kæden tilbage for én krone med håbet om at kunne redde forretningen. Trods ambitionen om at vende minus til plus, har Hallas nu opgivet forsøget.

Lukningen sker, mens der stadig er midler til at betale kreditorerne, og Jan Hallas understreger, at det er en kontrolleret afvikling, hvor alle forpligtelser vil blive opfyldt.

Ifølge Wood Supply vil de første butikker lukke inden for den næste måned, og samtlige 23 danske butikker vil derefter gradvist lukke ned.

Beslutningen er et resultat af en række udfordringer i møbelbranchen, herunder stigende omkostninger og ændringer i forbrugernes adfærd.

My Home har ikke kunnet tilpasse sig markedets udvikling i tilstrækkelig grad, hvilket nu fører til den endelige nedlukning af kæden.

Anbefalet til dig