Møbelkompagniet åbner dørene for kæmpe lagersalg: Her kan du spare op til 75%

Af: Mie M.B

|

14/02/2024

Foto: Møbelkompagniet
Foto: Møbelkompagniet
fredag og lørdag har du mulighed for at gøre en ekstra god handel - men kom i god tid!

Mest læste i dag

Møbelkompagniet, der for nylig åbnede et nyt showroom på Graham Bells Vej 6 i Aarhus N, annoncerer på deres facebook nu et stort lagersalg fredag og lørdag denne uge. Dette er en enestående mulighed for møbelentusiaster og indretningsinteresserede at gøre et kup, med besparelser på op til 75% på moderne møbler. Det skriver migogaarhus.

Salget byder på et bredt udvalg af møbler, herunder sofaer, borde og stole, som enten er blevet returneret af kunder, anvendt i showroomet, eller som Møbelkompagniet har i overskud på lageret. "Det er først til mølle, og tilbuddene er stærkt begrænsede, så kom i god tid," opfordrer møbelhuset, der er kendt for sit brede sortiment af kvalitetsmøbler til hjemmet.

For dem, der bekymrer sig om transporten af nyindkøbte store møbler, tilbyder Møbelkompagniet en praktisk løsning: Kunden kan enten vælge at tage deres køb med hjem med det samme eller benytte sig af tilbuddet om levering samme dag for 599 kroner inden for Aarhus og nærområder. Desuden har Møbelkompagniet et samarbejde med Freetrailer, hvilket giver kunderne mulighed for at leje en trailer gratis, så transporten hjem kan blive så smidig som muligt.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig