Molslinjen A/S køber Danske Færger A/S

Af: Helge Rahbek

|

11/10/2018

Nyheder
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har godkendt at aktierne i Danske Færger A/S kan skifte hænder. Færgen Express1, der sejler på Bornholmslinjen, har dermed også fået nye ejermænd.
Konkurrencestyrelsen har den 10. oktober 2018 godkendt overdragelsen fra Bornholmstrafikken Holding A/S og Clipper Group A/S som sælgere til Molslinjen A/S som køber af samtlige aktier i rederiet Danske Færger A/S.

Lige nu læser andre også

Rederiet Danske Færger A/S driver færgeruterne Alsfærgen, Fanøfærgen, Langelandsfærgen og Samsøfærgen. Endvidere drev Danske Færger A/S frem til 1. september 2018 færgeruterne Rønne-Ystad, Rønne-Køge og Rønne-Sassnitz.

Molslinjen A/S driver i dag færgeruterne Aarhus-Odden og Ebeltoft-Odden og fra den 1. september 2018 også sejladsen på færgeruterne Rønne-Ystad, Rønne-Køge og Rønne-Sassnitz.

Efter overtagelsen vil Molslinjen A/S  fortsætte de fire færgeruter Bøjden-Fynshav, Esbjerg-Fanø, Kalundborg-Samsø og Spodsbjerg-Taars under de nye navne Alslinjen, Fanølinjen, Samsølinjen og Langelandslinjen. Men med de samme skibe og personale, der betjener ruterne i dag.

Handlen er betinget af visse kontraktvilkår. Når disse foreligger, vil handlen blive endelig, og indtil dette tidspunkt drives Danske Færger A/S videre under samme ledelse og efter samme forretningsprincipper som hidtil.

Enterprise Value for aktierne i Danske Færger er 594.100.000 kroner.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig