Mor begik skæbnesvanger fejltagelse: Sandheden kom frem i det sekund hun fødte barnet

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Først ved fødslen kom sandheden frem.

Mest læste i dag

Det er en vidunderlig tid for et par, når de er gravide og hver dag kommer et skridt tættere på at møde deres nye familiemedlem.

Nogle gange sker det dog, at der sker noget uventet, eller at der kommer uventede informationer under fødslen eller kort derefter.

Netop dette skete for nylig for et par, der havde ventet længe på, at deres lille pige skulle komme til verden.

Men så snart at fødslen havde fundet sted, måtte moren se i øjnene, hvilken fatal fejl hun havde begået.

Det skriver Daily Mail.

I det sekund parret for første gang kunne se deres lille barn, gik det op for dem, at moren, Kim Guiley fra USA, havde begået noget af en fejl.

Hun havde nemlig igennem hele graviditeten været sikker på, at hun ventede en pige, men det viste sig, at det var en dreng, hun havde født.

Det er en ganske skæbnesvanger fejl for forældreparret, der under hele graviditeten havde indstillet sig på at skulle opfostre en pige - men sådan blev det altså ikke.

I videoen i bunden af artiklen kan reaktionen fra Kim og hendes mand ses, da det går op for dem, at de har fået en dreng.

Manden, Travis, står med åben mund og vidt åbne øjne, hvor man tydeligt kan afløse både forbløffelse og glæde.

Parret havde før oplevet spontan abort efter fødslen af en lille pige, så denne gang havde de besluttet at holde kønnet på den kommende baby som en overraskelse.

Her tog moren dog grueligt fejl, da hun troede, at parret havde ventet en pige hele tiden. På trods af at det var en ganske skæbnesvanger fejltagelse, så er parret lykkelige for deres lille dreng.

Du kan se reaktionen, hvor de finder ud af, at det er en dreng lige her:

Anbefalet til dig