Mor blev kaldet 'monster' da hun ville fjerne sin søns modermærke i ansigtet: Sådan ser han ud i dag

20/07/2023

Ida Hansson

Foto: Privat
Den 33-årige mor blev kaldet et 'monster', fordi hun ønskede at få fjernet sønnen modermærke i ansigtet.

Mest læste i dag

33-årige Brooke Atkins modtog blev stempler som 'monster', fordi hun ønskede at fjerne sin lille søns modermærke i ansigtet med laserterapi. Modermærket var nemlig også en stor belastning for sønnen helbred, og han led af flere 'anfald'.

Men nu giver Brooke Atkins en opdatering på sociale medier og fortæller, at sønnen Kingsley, nu 18 måneder gammel, har gået en hel måned uden et eneste anfald.

"Dette er det længste, han har været fri for anfald siden september sidste år. Vi ved, at det ikke vil vare evigt, men vil tage de små gevinster, som de kommer!" skrev den stolte mor på Instagram.

Lille Kingsley blev født i januar 2022 med et stort 'portvinsmodermærke' hen over halvdelen af ​​ansigtet. Bekymret over de mulige bivirkninger valgte Brooke og hendes partner Kewene Wallace at få det væk med hjælp af laser. Det skriver Mirror.

Portvinspletter - et vaskulært modermærke forårsaget af unormal udvikling af blodkar i huden - er normalt ikke noget at bekymre sig om, og omkring tre ud af hver 1000 børn har et.

Dog kan pletter, der involverer den øvre del af ansigtet, være forbundet med grøn stær, som kan føre til blindhed, og Sturge-Webers syndrom, som kan forårsage anfald og forringe hjernens funktion. Kingsley blev diagnosticeret med begge.

"Den eneste måde at behandle en portvinsplet på er gennem laserbehandlinger, og den mest effektive laser mod det kaldes en Pulsed Dye Laser. Da han blev født blev vi først henvist til Queensland Children's Hospitals dermatologiske og vaskulære afdeling, hvor de organiserede den første behandling og forklarede mere detaljeret, hvorfor laser ville være vigtig," siger Brooke og fortsætter:

"Formålet med laserbehandlingerne er ikke at 'fjerne' modermærket, men i stedet holde huden sund, for at forhindre yderligere skade på området."

Hendes lille drengs modermærke startede som en lille plettet plet i starten, men det blev hurtigt mørkere med tiden.

Nu halvandet år senere er pletten næsten forsvundet, og hans risiko for helbredskomplikationer også er reduceret.

På tidspunktet for laseroperationen talte Brooke om den 'shitstorm', hun havnede i efter at have delt opdateringer om sin søns tilstand på TikTok, da mange kritiserede hende og kaldte hende et "monster" for at have valgt at sætte sin søn i behandling.

Foto: Instagram/Lille Kingsley i dag

Sidste måned afslørede Brooke, at hun og partneren selv satte spørgsmålstegn ved, om de gjorde det rigtige for deres barn, men nu er de taknemmelige for, at de kom igennem den svære proces.

"Det hele var svært, men fortrød vi det? Absolut ikke. Vi ville ikke vente [indtil Kingsley var ældre], vi ville gøre det med det samme, så han ikke ville huske det," fortæller en glad og lette Brooke.

Anbefalet til dig