Mor deler genialt trick: Sådan får du børnene til at sove på 10 minutter

29/08/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En mor kæmpede med, at hendes børn aldrig ville sove. Nu har hun delt et trick, som i dén grad er blevet populært.

Mest læste i dag

Som forældre oplever man meget modstand i hverdagen. Nogle aftener er det aftensmaden der ikke vil indtages af de små, en tur under bruseren kan være helt umulig, og andre gange er det sengetiden, der slet ikke bliver passet.

Børn er svære at gøre sig kloge på, og som forældre er det befriende, når de små endelig er faldet i søvn, da der endelig kan være tid til noget ‘mig-tid’. ‘Mig-tiden’ er der dog mere af, hvis børnene falder tidligt i søvn, men det er desværre ikke altid, at det er lige let.

En britisk mor har dog delt et fremragende tip i Facebook-gruppen, ‘Extreme Couponing and Bargains Group’ som er en gruppe, hvor der deles tilbudskuponer og andre gode råd. Morens råd er med det samme blevet et hit, og det har fået masser af feedback fra glade forældre.

Det ‘magiske’ kvinden har gjort, er, at hun har købt et virkelig billigt produkt kaldet ‘Little Angel Massage Mist’ som er et baby-massageprodukt, der blot koster 10 kroner.

“Min søn er fire år gammel og min datter er fem måneder, og det virkede helt perfekt. Jeg fik dem i deres pyjamas, og de sov begge indenfor 10 minutter,” lyder det fra moren, der normalt har problemer med at få sønnen til at sove.

“Det er som regel meget svært at få min søn til at sove til siden, han spiller altid op,” fortæller hun.

Mødre er vilde med det

‘Little Angle Massage Mist’ er en fugtgivende creme, der ikke blot er med til at holde huden blød og glat, men den indeholder altså også lavendel og kamille, som netop skulle have de fantastiske egenskaber, at man bliver mere afslappet.

Efter moren har delt tippet på den store Facebookside, er det væltet ind med reaktioner. Mange tagger hinanden for at give tippet videre, mens andre beretter om deres egne erfaringer.

En mor fortæller, at hun tidligere har benyttet en lavendelspray på sine børn, men at hun nu er gået over til at bruge det samme produkt, som moren fortæller om i sit indlæg, og det virker.

“Jeg bruger det også på min lille dreng. Jeg har altid brugt en lavendelspray på begge mine drenge, og det virker helt perfekt,” lyder det i opslaget.

Kommer du ikke forbi en Asda i England i den nærmeste fremtid, så har du mulighed for at købe lignende produkter herhjemme i Danmark.

Hvis blot du tager et kig på søgemaskinen Google, og skriver børnemassage med lavendel og kamille, så vil du blive henvist til flere forskellige shops, hvor du har mulighed for at købe det beroligende middel, der kan hjælpe dig af med de stressede aftener, hvor dit barn bare ikke vil i seng.

Anbefalet til dig