Mor smiler til sin 9-årige datter: Så gør hun det utænkelige

15/04/2022

Ida Hansson

Foto: Athena Pictures
En mor smiler til sin 9-årige datter for sidste gang.

Mest læste i dag

Roula Pispirigou, er blevet anklaget for at have dræbt sin datter Georgina, som led af en rygmarvsskade - en form for lammesle, efter at have lidt anfald i april 2021.

Hun døde i januar efter at have tilbragt otte måneder på hospitalet, men en test af hendes muskelvæv afslørede tilstedeværelsen af ​​bedøvelsesmiddel, selvom det ikke var blevet ordineret af læger. Det skriver Metro.

Foto: Athena Pictures

Sygeplejersker bekræftede senere, at Roula Pispirigou havde været alene med sin datter kort før Georginas død i januar i år.

Pispirigou mødte op i retten i sidste uge og har været fængslet i Korydallos-fængslet, Athen, indtil datoen for sin retssag, som endnu ikke er fastsat.

Hun afviser på det kraftigste anklagerne.

Vævsprøver fra hendes to andre børn, der døde i de seneste år, bliver nu også undersøgt igen.

Datteren Malena, 3, døde af leversvigt i 2019, og Iris døde i 2021 af en formodet hjertefejl i en alder af blot seks måneder.

Retsmedicinsk patolog og præsident for Forensics Union i Grækenland, Grigoris Leon, fortalte den lokale nyhedsstation Syndeseis, at udgravningen af ​​hendes andre børn kan indikere, at "kriminelle handlinger var dødsårsagen".

"Vi havde to indledende rapporter [da børnene døde], der viser den patologiske dødsårsag. Den første viser levermangel og den anden hjertemisdannelse i aorta samt lungeemboli," fortalte han til Greek City Times og fortsatte:

"Som du kan forstå, går patologiske årsager ikke sammen med fund, der peger i retning af kriminelle handlinger, og derfor foretages der revurderinger af mine kolleger. I bund og grund skal de gamle dødsårsager omstødes, og det er den eneste måde, hvorpå vi kan føres til sandheden og være i stand til at finde retfærdighed."

Georginas far, Manos Daskalakis, har fortalt advokater, at han støtter sagen mod sin fraseparerede kone.

Men Roula Pispirigous mor, der talte til den lokale nyhedspublikation STAR, sagde, at hun ikke troede på, at hendes datter var i stand til at dræbe de tre børn.

Hun sagde, at de havde et tæt mor-datter-forhold, og tilføjede at Pispirigou var 'ekstremt oprørt' over Georginas sygdom og død.

 

Anbefalet til dig