Mor snydt af 5-årig: Troede han lavede lektier

23/4/20 07:27

Kathrine Frich Lindstrøm

Foto: Shutterstock
En travl mor blev snydt af sin 5-årige søn. Han fik hende til at tro, at han lavede lektier, men i virkeligheden legede han bare.

Laura Mazza troede at hun havde helt styr på det med at være forælder. Hun havde fundet på en genial måde til at klare både det bjerg af arbejde hun skulle, og holde øje med sin søn Luca, mens han lavede sine lektier i et andet rum.

Det skriver mirror.co.uk

At stole på en 5-årig - god joke

”Jeg satte Facetime op på hans iPad, så Luca kunne stille spørgsmål mens jeg arbejdede” skriver Laura i et opslag på de sociale medier som fortsætter:

”Jeg ville have at han følte jeg stolte på ham… (haha at stole på en fem-årig – den var god, Laura.) Men jeg stolede på ham, så jeg ville lige hurtigt kunne kigge på min telefon og det så ud som om han lyttede.”

Anede uråd da skærmen frøs

Efter et stykke tid tog hun telefonen op, og fortalte ham at han kunne tage en pause, men drengen på skærmen sad musestille med det samme udtryk på sit ansigt.

Laura gik ud fra at skærmen var frosset, så hun gik ovenpå for at kigge til Luca. Da hun gik op ad trapperne, kunne hun høre ham synge og lege med noget legetøj.

 

I sit opslag skriver Laura: ”Jeg troede at han havde hørt mig sige ”pause tid,” og var løbet hurtigt ned for at lege mens skærmen var frosset.”

Det var dog ikke tilfældet.

Snedigt iPadsetup 

”Jeg bemærkede et underligt lille setup, som nærmest lignede to iPads der parrede. Han havde sat sin søsters iPad op overfor hans, fuldkommen perfekt lignet op med iPaddens kamera. Og hvad var der på hans søsters iPad spørger du? Et billede af ham, der sad ved sit skrivebord og smilede.”

Han havde dog ikke nøjes med et billede, men taget flere billeder, så han på snedig vis kunne skifte imellem dem.

Laura afslutter sit opslag med at skrive: ”Den lille lort satte et falsk billede op så det lignede at han lavede lektier! – Han er simpelthen genial.”