Morten Kjeldgaard afslører vanvittigt tal: Har tabt over 8000 kilo

Af: Thea Andersen

|

02/01/2024

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Morten Kjeldgaard er en meget stolt coach i øjeblikket.

Mest læste i dag

Udover at være professionel danser i blandt andet 'Vild Med Dans' arbejder Morten Kjeldgaard også som coach, hvor han sammen med sit team bestående af Caroline, Sebastian og Emilia hjælper folk til en sundere livsstil – og et vægttab

Sidste år hjalp de deres klienter med at smide hele otte ton tilsammen.

Det skriver Morten Kjeldgaard stolt i et opslag på Instagram.

"VORES KLIENTER HAR TABT 8036,75 KG. I 2023 - altså OVER 8 ton. Det er ca. 7 biler. 2023 har været et fantastisk år i Team Morten Kjeldgaard og vi glæder os til ar gøre 2024 endnu vildere," skriver Morten Kjeldgaard i opslaget.

"Vi har: Haft fysiske danseevents med online klienter, Lavet en overspisningsguide, Danset os i Sommerform, Lavet En Gratis ‘Perfekt Sommer Guide’, Fyldt 2 år med et brag, Lanceret min bog - “Dans Dig Glad & Spis Dig Sund”, Danset os ind i julen, Lavet en gratis ‘Overgangsalder E-bog’. VI ER KLAR TIL 2024," skriver han videre og fortsætter:

"Og hold nu op, alle de seje klienter, der har Danset sig Sunde og Glade hjemme i stuen - det gør mig SÅ glad at have skabt noget, hvor dans giver jer en masse glæde derude. Præcis, som det gøre hos mig. Er nødt til at sige det igen!! 8036,75 kg. WOW!!!"

Han delte opslaget i går, den 1. januar, og siden er det væltet ind med kommentarer.

"Det er jo et fuldstændig VANVITTIGT tal. Men I er også sindsyg dygtige til det I gør og skaber en tryghed og en overbevisning om at en ændring KAN lade sig gøre, og det kan det også sammen med jer !!," lyder det blandt andet fra en bruger i kommentarfeltet.

Anbefalet til dig