Morten Kjeldgaard og Frederik Haun i stor jubel

19/08/2022

Thea Andersen

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Morten Kjeldgaard og Frederik Haun skal snart være husejere.

Mest læste i dag

Frederik Haun fra 'Den Store Bagedyst' og Morten Kjeldgaard, som er kendt for sin deltagelse i 'Vild med Dans', er ekstra glade i disse dage.

Inden længe kan de nemlig kalde sig husejere.

Det oplyser parret på det sociale medie Instagram, hvor de har delt et billede af dem selv og deres nye hus.

Under billedet, der er taget i en have, har de skrevet en lang tekst, som starter: "VI HAR KØBT VORES DRØMMEHUS!" og desuden tilføjet en masse emoji, heriblandt et hus.

Opslaget, der er delt torsdag, har i skrivende stund fået mere end 21.000 likes og over tusind kommentarer, som alle lykønsker parret.

Dermed skifter de lejligheden på Frederiksberg ud med en murermestervilla, der ifølge BILLED-BLADET ligger lidt udenfor byen.

"Det var kærlighed ved første blik og nu 2 uger efter er alt kommet på plads!! Vi opgraderer fra 92m2 til knap 250 m2 - så nu får vi alt den plads vi har ønsket os og mere til. Det er SÅ vildt!!!," fortsætter de.

Meget lykkelige

Frederik Haun og Morten Kjeldgaard kan slet ikke vente med at få nøglerne til huset og flytte ind den 1. november.

Inden den store flyttedag skal Morten Kjelgaard indtage de skrå brædder foran hele Danmarks befolkning, når 'Vil med dans' 2022 ruller over skærmen, og det skal han sammen med den 52-årige diamanthandler Katerina Pitzner.

Anbefalet til dig