Morten Kjeldgaard taler ud: Det var et slag i ansigtet

Morten Kjeldgaard inviterer indenfor i Til middag Hos på TV3. Foto: TV3

Nu fortæller Morten Kjeldgaard om en helt særlig periode af sit liv.

Morten Kjeldgaard er især kendt fra 'Vild med Dans' hvor han har været med i mange år. I dette års sæson danser han med den danske elite svømmer Pernille Blume. 

Men det er ikke kun i Vild med Dans at man kan se Morten Kjeldgaard på skærmen, han er nemlig også aktuel i den nye sæson af 'Til middag hos' på TV3. 

I denne uge er det Morten Kjeldgaard, Laura Drasbæk, Rosa Lund og Nicolas Dalby som på skift inviterer hinanden til middag. 

Når det bliver Morten Kjeldgaards tur falder snakken på dengang, hvor han fortalte sin mor at han var til mænd. I dag er Morten Kjeldgaard 36 og det er efterhånden mange år siden, han sprang nemlig ud som 20-årig. 

Læs også

Michéle Bellaiche og Peter Ingemann med stor nyhed

Da han fortalte sin mor om sin homoseksualitet brød hans mor helt sammen. 

Der gik ikke længe, så fik modtog han en mail fra sin mor, med en 'løsning'. 

"Så en dag får jeg en mail fra min mor, hvor hun foreslår en forening, som via Bibelen kan kurere homoseksualitet," fortæller han og fortsætter: 

"Det var jo bare sådan ”smæk” lige i face, da jeg får den der mail. Og det lyder helt sindssygt, når jeg sidder og siger det nu. Men det viser bare, tror jeg, hvor desperat hun har været på, at hun bare gerne ville hjælpe mig." 

Tur i sommerhus gjorde en stor forskel 

Morten Kjelgaard forklarer også, at moderen i starten følte skyld over Morten Kjeldgaards homoseksualitet, fordi hun mente det måtte have noget med forældrenes opdragelse af ham at gøre. 

Der gik hele tre år mere, før Morten Kjelgaard overbragte sin far beskeden. 

Men så skete der noget, der gjorde en stor forskel.

Morten Kjeldgaards far inviterede ham og Mortens daværende kæreste i sommerhus - og den tur gjorde en stor forskel. 

"Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvis det var, han ikke havde inviteret os i sommerhus, hvordan jeg egentlig havde haft det – i forhold til, hvordan jeg føler mig totalt anerkendt i dag," lyder det. 

Læs også

Madeleine McCann-sagen: "Vi er 100% sikre"

I dag danner den populære danser par med Frederik Haun, der i øjeblikket er aktuel i 'Den store bagedyst'. 

Du kan se 'Til middag hos' på TV3 og Viaplay.