Morten Olsen indlagt i flere uger

Foto: Shutterstock.com

Han var hverken at finde i Parken eller i avisoverskrifter, da Danmark var opslugt af EURO 2020.

Landsholdslegenden Morten Olsen var fraværende, da fodbold-Danmark var opslugt af EM, men der er dog en helt særlig årsag til, at han hverkan var at finde blandt fansene i Parken, som ekspert i et tv-studie eller i avisen.

Den tidligere landstræner var så uheldig at blive smittet med coronavrius, der ramte ham så hårdt, at han måtte indlægges. 

Læs også

Brud aflyste sit bryllup: Gæsterne ville ikke gennemføre hendes vilde krav

Han var faktisk så medtaget, at han måtte indlægges i flere uger i hjembyen Bruxelles. 

"Jeg blev smittet i starten af maj måned. Jeg havde som alle andre passet meget på, at jeg ikke fik raget det til mig. Men jeg fik det – og hvordan det skete, ved jeg til dags dato ikke," fortæller Morten Olsen over telefonen til B.T.

Legenden håber derfor, at han man med sin sygdomshistorie kan overbevise coronafornægtere om at lade sig vaccinere - både for deres egen skyld og for andres skyld. 

"Lad jer dog vaccinere. Vi skal gerne komme til et punkt, hvor vi kan begynde at leve normalt igen."

Det stod aldrig så slemt til, at han var i fare for at miste livet, men det var alligevel en særdeles bister omgang for Morten Olsen, som heller ikke selv havde regnet med, at han skulle ende med at blive indlagt med coronavirus, som medførte høj feber og vejrtrækningsbesvær.

Kampen var dog ikke forbi for Morten Olsen, da han blev udskrevet, og han er overbevist om, at der er nogle ting og sager, som sikkert varer ved i flere uger eller måneder, før de er væk. 

Læs også

Eksperter: Hun vinder Vild med Dans