Mundbindsnægter amok i Rema 1000: Slog betjente med politistav

29/11/20 10:00

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En 40-årig mand nægtede at bære mundbind i en Rema 1000-forretning. Da han blev gjort opmærksom på kravet om mundbind, gik han amok.

Søndag morgen startede som en ganske almindelig søndag i Rema 1000 i Sunds ved Herning. Det udviklede sig dog hurtigt til at være en lettere atypisk søndag for de ansatte i butikken.

En 40-årig trådte nemlig ind i forretning, og han nægtede at bære mundbind under sin indkøbstur. Da han af en ansat blev gjort opmærksom på, at det var et krav, at han var iført et mundbind, gik han amok. 

Det skriver TV Midtvest

"Han blev så vred, at han spyttede ekspedienten direkte i ansigtet," fortæller Allan Riis, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, til TV Midtvest. 

Politiet fandt manden på sin bopæl

Politiet blev tilkaldt, men nåede ikke frem til forretningen, før den 40-årige mand havde forladt stedet. Derimod lykkedes det for politiet at finde manden på hans bopæl kort tid efter. 

Han var dog tilsyneladende ikke helt tilfreds med, at politiet dukkede op for at tale med ham. Det udviklede sig nemlig til håndgemæng mellem manden og de to fremmødte betjente. 

Her lykkedes det for manden at få fravristet en af betjentene en politistav, som han efterfølgende brugte til at slå begge betjente med. 

Han slog dem begge to i hovedet, hvorfor de to betjente var nødt til at trække sig. Fremfor at forsøge at overmande ham selv, valgte de i stedet at tilkalde forstærkning. Det oplyser TV Midtvest. 

Da de fik forstærkningen lykkedes det at anholde manden. Begge betjente er efterfølgende blevet sendt til skadestuen.

Ekstra Bladet har forsøgt at kontakte Midt- og Vestjyllands Politi med henblik på at få en uddybende kommentar, men det har dog ikke været muligt.