Musiker Jacob Andersen er gået bort

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Den danske musiker Jacob Andersen er gået bort. Det bekræfter hans datter til Ekstra Bladet.

Lige nu læser andre også

Jacob Andersen var et multitalent indenfor musik, hvor han blandt andet har produceret musik for nogle af de største kunstnere i Danmark.

 

Ifølge Gramex var Jacob Andersen den næstmest spillede kunstner i Danmark, og det skyldes hans arbejde med band som Dodo & The Dodos, Shu-bi-dua, Michael Falch, Sneakers m.m.

Siden 2005 har du også kunne opleve Jacob Andersen hver fredag, når der blev sendt Vild med Dans på TV2. Her var han nemlig en del af husorkesteret ‘The Antonelli Orchestra’, hvor han spillede på slagtøj.

Foto: Wikipedia

Jacob Andersen var også en del af det populære band 'Danskeorkesteret', hvor hans gamle kollega og ven har reageret på den triste nyhed.

Også musikproduceren Cheif1 har reageret på Jacob Andersens dødsfald.

"Vi har mistet en af verdens bedste perkussionister. Alt, alt for tidligt. Vi taler om et geni, der har spillet sammen med og på alles plader. En mand, der kunne 'lime' ethvert track sammen med elegance, klasse og altid et smil på. Jacob var ultrasympatisk og ultra-dygtig. Period," skriver Cheif 1 på de sociale medier.

Jacob Andersen afgik pludseligt ved døden i går lørdag den 27. marts. Det er ikke meldt ud, hvad der står bag dødsårsagen.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig