Mystiske pakker i Rema 1000’s fryser vækker opsigt: Nu bryder butikken tavsheden

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Efter flere spekulationer valgte butikken at gå til tasterne.

Lige nu læser andre også

I Rema 1000 i Børkop har fire-fem mystiske pakker i frysedisken givet anledning til en række spørgsmål.

De fleste kender det med, at man ser noget, man undrer sig over, og derefter kan man ikke slippe det igen, før man har fået svar.

Sådan var det for Julie Roskær, der skrev en længere kommentar på Facebook til et opslag fra Rema 1000 Børkop.

Hun havde i længere tid undret sig over, hvad der var i de mystiske pakker, som hun yderligere delte et billede af i kommentarfeltet på et af butikkens Facebook-opslag.

Her skrev hun, at mystikken voksede, da en kunde ville købe en af pakkerne - af ren og skær nysgerrighed - men det kunne ikke lade sig gøre. Personalets forklaring lød på, at det var medicin.

“Jeg kan oplyse, at pakkerne er i forskellige størrelser, alle pakket med gaffertape, elastikbånd og i plastikpose. Uden mærkning og etiket”, skrev hun videre i kommentarfeltet.

Til VAFO udtalte hun yderligere, at det var ganske mærkværdigt at opbevare i en fryser, som kunderne har adgang til:

“Jeg synes, det er en lidt underlig ting at have liggende i en isfryser inde i butikken.”

Rema 1000 bryder tavsheden

Dagen efter at mystikken for alvor havde taget fart, valgte Rema 1000 at svare kunderne på, hvad der var i de mystiske pakker.

“Kære Alle. Det er blot isblokke, som vi bruger, hvis der er meget varmt. Vi ligger dem omkring vores medicinskab, så temperaturen aldrig overskrider 19 grader.”

De mystiske pakker viste sig altså at være ganske praktiske. Det vides ikke, om det er kutyme at have sådanne pakker liggende, da butikken ikke har nogle yderligere kommentarer.

Anbefalet til dig