Nåede lige at fejre fødselsdag: Fars blodprop kom som et chok

18/08/2020

Sarah Steenfeldt

Grevinde Alexandra var fløjet til Sydfrankrig, hvor hun på Château de Cayx fejrede prins Felix' 18 års fødselsdag, sammen med prins Joachim, prinsesse Marie, prins Nikolai, prins Henrik og prinsesse Athena fejrede den store dag. Foto: Kongehuset
Blot to dage efter fejringen af prins Felix’ 18-års fødselsdag, fik prins Joachim en alvorlig blodprop i hjernen. Nu fortæller grevinde Alexandra hvordan familien været i tæt kontakt under hele forløbet.

Mest læste i dag

Det var Prins Felix’ store ønske at fejre sin 18 års fødselsdag med både sin mor og sin far, derfor fejrede både grevinde Alexandra, prins Joachim, prinsesse Marie og prins Felix’ tre søskende prins Nikolai, prins Henrik og prinsesse Athena ham, da han fyldte 18 år, den 22. juli. Det skriver Se og Hør. 

Det er grevinde Alexandra som er mor til de to ældste prinser Nikolai og Felix, mens Joachim har fået prins Henrik og prinsesse Athena med prinsesse Marie. 

Trods skilsmisse, så er det bestemt ikke noget problem for familien at være samlet - og de viser sig endnu engang som et smukt eksempel på en lykkelig skilsmisse familie, hvor børnene altid kommer i første række.

Joachim ringede selv til sønnerne efter operationen

Kun to dage efter fejringen af prins Felix’ fødselsdag, fik prins Joachim en blodprop i hjernen og måtte indlægges på Universitetshospitalet i Toulouse. Nu fortæller grevinden hvordan hun og de to prinser har reageret på den chokerende nyhed.

“Det hele kom som et stort chok for os, da vi jo netop havde afsluttet nogle fantastisk skønne feriedage sammen på Château de Cayx i forbindelse med prins Felix’ fødselsdag, fortæller grevinde Alexandra gennem sin presserådgiver, Helle Von Wildenrath Løvgreen til Se og Hør.

Hun kan fortælle at begge sønner har været i tæt kontakt med deres far, efter at han blev opereret for blodproppen. Prins Joachim ringede selv til sønnerne dagen efter hans vellykkede operation og grevinden fortæller at det betød rigtig meget for prinserne.

Grevinde Alexandra understreger at familien har prins Joachim i deres tanker hver dag.

 

Anbefalet til dig