Naboer til SuperBrugsen var ude at gå en tur: Da de vender retur får de en ubehagelig 'overraskelse'

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Parret, der boede i den omtalte lejlighed, fik sig noget af en overraskelse, da de kom hjem fra deres gåtur.

Mest læste i dag

Onsdag eftermiddag rykkede Beredskab 4K hurtigt ud til et lejlighedskompleks i Hedehusene, som ligger ved siden af Superbrugsen nær Springcenteret. 

Klokken var 13.56, da de modtog en brandanmeldelse ved Sejlbjerg Alle. Ved ankomsten til stedet bemærkede beredskabet kraftig røgudvikling, der stammede fra anden sal.

“Vi var så heldige, at da vi kom til stedet, så ankom der et par, der havde nøgler til opgangen. De vidste på det tidspunkt ikke, at det var deres lejlighed, der var brand i, men de kunne lukke os ind i opgangen”, lyder det fra Dennis Ottesen, der er indsatsleder.

Det skriver Sjællandske Nyheder.

Grundet det heldige sammenfald med parrets ankomst var der ingen personer inde i lejligheden, og derfor blev der kun påført materielle skader.

Årsagen til branden forbliver ubekendt, men den opstod i området omkring komfuret, hvor der opstod kraftig røgudvikling. 

Som en konsekvens af skaderne skal parret midlertidigt genhuses, og Dennis Ottesen fortæller yderligere, at det ikke gik ud over andre borgere:

“Der er meget sod med mere i lejligheden, så parret skal bo et andet sted i et stykke tid, men det gik ikke ud over andre lejligheder. Det er tale om en ny bebyggelse, så ingen af de omkringliggende lejligheder er blevet påvirket af branden”, siger Dennis Ottesen.

Den hurtige og effektive reaktion fra Beredskab 4K har bidraget til at minimere skaderne på både mennesker og ejendom i dette lejlighedskompleks i Hedehusene.

Anbefalet til dig