Nadja Kaagh fra De unge mødre: Deler rørende opslag efter sønnens død

24/1/23 08:41

Thea M. Andersen

Foto: Kanal 4
Nadja Kaagh har delt et rørende opslag på Instagram.

Den tidligere "De unge mødre"-deltager Nadja Kaagh kunne kort før jul dele den hjerteskærende nyhed om, at hendes ældste søn, Sebastian, var gået bort - meget pludseligt og uventet.

Den 30. december 2022 blev Sebastian bisat fra Hemmed Kirke på Norddjurs, og nu deler moren et rørende opslag - og en lydfil - på sin Instagram-profil.

"VERDENS BEDSTE storebror. Der er absolut ingen tvivl om, at Sebastian elskede sin lillebror med hele sit hjerte og mere til. Sakarias har altid været et af de vigtigste mennesker for Sebastian, det har altid ligget Sebastian meget på sinde at Sakarias havde det godt, og han var super beskyttende overfor ham," skriver Nadja Kaagh indledningsvist i opslaget og tilføjer:

"På næste billede, er en video. Det er hårdt at høre stemmen af en man har mistet, men når men har hørt det første gang, er alle de efterfølgende gange som balsam på sjælen."

Hun fortsætter med at fortælle, at Sebastian skrev meget i hånden, ligesom han også brugte diktafonen på sin telefon meget.

Og det er også her, at familien har fundet en lydfil, som Sebastian har indtalt til sin lillebror, Sakarias:

"I hans telefon har vi fundet en lydfil, hvor han har indtalt det han ville skrive på konfirmationskortet til Sakarias, da han blev konfirmeret i maj. Sebastian var åbenbart bange for at glemme det inden han fik det skrevet i selve kortet, så han indtalte det først. Den fil er mere værd end tusind billeder, der er så meget følelse i at høre hans egne ord, med hans egen stemme, og man kan mærke at han virkelig mener det han siger. Han er selv rørt, og han taler lige fra hjertet, direkte til Sakarias," skriver moren.

Afslutningsvist opfordrer hun alle til at begynde at bruge deres diktafon i telefonen.

"For den her lydfil, fra Sebastian, den er vores største trøst lige nu. Den var aldrig tiltænkt andet end at være en huskenote til ham selv, men uden at være klar over det, har han givet os et værktøj til at føle og mærke ham, nu hvor vi savner ham så forfærdelig meget," skriver hun.

Læs hele opslaget herunder.