Næsten alle bruger det til risalamanden: Coop 365 kan ende med at forære det gratis væk

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Du kan ende med at få det helt gratis.

Mest læste i dag

På søndag er det juleaften.

Med den traditionsfyldte aften for døren, skal de sidste forberedelser gøres, og de sidste indkøb skal foretages.

Det er ikke gået nogens næse forbi, at de danske dagligvarebutikker igen i år har kæmpet en brav kamp for at lokke kunderne til med gode tilbud, men nu har Coop-kædens 365 Discount sat foden ned.

De vil nemlig være allerbilligst på et særligt produkt, som næsten alle danskere gerne vil have fingrene i op til jul. Koste hvad det vil.

Sådan skriver B.T.

Sagen er den, at 365 Discout i øjeblikket kører prisgaranti på sødmælk, som rigtig mange bruger til risalamanden. Torsdag morgen lød prisen på 2,95 per liter, hvorfor kæden derfor var 50 øre billigere end de øvrige dagligvarebutikker.

"Vi har haft flere varer i overvejelserne, men vi kom frem til, at det er sødmælk, vi gerne vil udstikke den her garanti på. Kunderne skal vide, at de kan få det billigst hos os uanset hvad", lyder det fra Susanne Hegnbo, der er kommerciel direktør i 365 Discount. 

Prisgarantien, som gælder frem til den 23. december, indebærer en løbende justering baseret på markedspriserne. Den bliver foretaget to gange dagligt.

Selvom konkurrenter sænker prisen til ekstreme niveauer, står Susanne Hegnbo fast på kædens prisgaranti og påpeger, at kæden kan ende med at forære sødmælk væk:

"Jamen så går vi i princippet under. Så i princippet og, som du selv siger, i det lidt absurde og teoretiske scenarie, kan vi godt ende på nul kroner", udtaler hun.

Hvorfor valget er faldet på kun én vare, forklarer Susanne Hegnbo med, at der i øjeblikket er rigtig mange gode tilbud at benytte sig af.

Når det kommer til spørgsmålet om prisgarantien er et stunt eller seriøs markedsføring, fastholder Susanne Hegnbo, at dette tiltag er en del af kædens generelle strategi for at tilbyde lave priser.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig