Næsten alle danskere har kaffe stående i hjemmet - men lige her kan det også udføre mirakler

Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Koffein-vidunderdrikken kan meget mere end give dig en frisk start på dagen.

Mest læste i dag

Har du nogensinde overvejet at give dine fødder en behandling med kaffe? Måske ikke, men det viser sig, at det kan være en genial idé for silkebløde fødder.

I stedet for at hælde en varm kop kaffe over dine fødder, som du måske aldrig har overvejet, kan du tage et skridt videre ved at bruge kaffegrums. Denne overraskende metode lover ikke kun at vække dine fødder, men også at forvandle dem til det blødeste, de nogensinde har været.

Sådan gør du: Bland en lille mængde kaffegrums med lidt olivenolie, indtil du opnår en kornet masse. Massér nu blandingen på dine fødder og lad den virke i 20 minutter, før du skylle den af.

Denne kaffeskrubbe lover ikke kun at eksfoliere, men også at efterlade dine fødder bløde og glatte. Gentag proceduren op til 3 gange om ugen, og du vil hurtigt mærke forskellen.

Så hvorfor ikke forkæle dine fødder med dette overraskende, men effektive skønhedstrick? Dine fødder vil takke dig for det.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig