Næsten ingen gør det: Sådan sparer han penge på bananer i supermarkedet

Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Videoen af metoden er set over 800 tusinde gange.

Lige nu læser andre også

En kvinde har fået massiv kritik og er blevet opfordret til at afslutte sit forhold til sin kæreste. 

Det sker i kølvandet på, at hun har delt en video af kærestens noget usædvanlige måde at spare penge på, når han køber bananer.

Videoen ses i bunden af artiklen.

Kvinden viser i videoen, hvordan hendes partner skræller hver enkelt banan individuelt, før han lægger dem i poser - derved sparer han pengene, som han betaler for skrællen.

Det er uklart, hvor meget han rent faktisk sparer ved at fjerne skrællen, eller om det er værd at risikere, at der er en sandsynlighed for, at den sårbare frugt bliver mast sammen, før den overhovedet når hjem til køkkenet.

Sådan skriver The Mirror.

Videoen, der har fået imponerende 815 tusinde visninger, har efterladt mange følgere forfærdede.

Nogle har endda opfordret kvinden til at afslutte forholdet og betegnet denne adfærd som et rødt flag.

“Skrællen udgør 31 til 33 procent af den samlede vægt af bananen, så fyren får en rabat på 33 procent”, står det skrevet i en kommentar, der altså fastslår, hvor meget den unge mand tjener.

En anden tilføjede en kæk kommentar om den unge mand: “Vægten af plastposen og dens omkostninger må give ham søvnløse nætter.”

Selvfølgelig findes der langt mindre kontroversielle måder at spare penge på under indkøbsturen, hvor tilbudsjagt er ganske udbredt.

Det fremgår ikke, hvorvidt det er lovligt, hvorfor det er vigtigt at undersøge sagen, såfremt man selv har tænkt sig at prøve metoden af.

Anbefalet til dig