Næsten ingen ved det: Disse tre køkkeningredienser dræber havens ukrudt på magisk vis

14/10/2023

Jesper Bengtson

Foto: YouTube
Blandingen er ikke traditionel ukrudtsfjerner.

Mest læste i dag

Opdateret: Vi er blevet gjort opmærksomme på, at det i Danmark har været ulovligt at benytte eddike mod ukrudt. Tippet fra England kan vi derfor ikke opfodrer til i Danmark.

I dag er det den 1. juni, og for mange danskere betyder det, at det endelig er tid til at nyde det gode vejr og tilbringe tid i haven.

Desværre kan en ting ødelægge den idylliske sommerstemning i haven - og den ting er ukrudt. 

Udover at ukrudt ikke ligefrem er verdens ottende vidunder, absorberer ukrudt også vigtige næringsstoffer fra andre planter, hvilket forkorter deres levetid. 

Men faktisk er løsningen på problemet tættere på, end du tror - den findes nemlig i køkkenet.

Det skriver Mirror.

Endnu bedre er det, at du sandsynligvis allerede har de tre ingredienser, der kan fjerne ukrudtet på magisk vis, i dine køkkenskabe.

Svaret er fundet i en Facebook gruppe ved navn ‘Mrs Hinch Cleaning Tips’, hvor en bruger spurgte om tips til at få fjernet ukrudt.

En hjælpsom bruger af det sociale medie delte en blanding af tre ingredienser, som havde virket perfekt for vedkommende.

Blandingen består af én dl hvid eddike, to dl vand og en smule salt. Vedkommende, der foreslog blandingen til at fjerne ukrudt, hævdede også, at det både er naturligt og dyrevenligt.

Og faktisk var der flere der tilsluttede sig forslaget, og fortalte at de også havde opnået succes med netop den blanding.

Nogle foreslog også at man kunne tilføje en smule citronsaft til blandingen, da citronsyren i citronen burde dræbe ukrudtet inden for få dage. 

Så hvis du allerede nu har problemer med ukrudtet, kan du med fordel prøve denne blanding af.

Anbefalet til dig