Narrede unge piger til at sende afklædte billeder på Snapchat: Nu er han idømt hård straf

Nyheder
Foto: South Wales Police
Foto: South Wales Police
En 24-årig mand er blevet idømt en hård straf, efter at have narret utallige unge piger til at sende afklædte billeder.

Lige nu læser andre også

Den 24-årige britiske Lewis Edwards kan se frem til at skulle tilbringe lang tid bag tremmer. Han er blevet kendt skyldig i at have presset unge piger til at sende afklædte billeder til ham via Snapchat.

Ifølge B.T. var han i besiddelse af mindst 4.500 billeder af forskellige ofre, da han blev anholdt af politiet.

"Han groomede dem og manipulerede dem psykologisk, indtil han havde kontrol. Og hvis hans ofre ikke adlød, truede han dem, indtil de gjorde, som de fik besked på," sagde dommer Tracey Lloyd-Clarke  ifølge Sky News.

Den unge mand, der udadtil levede et helt normalt liv og tilmed var politibetjent, fik sin dom onsdag i denne uge.

Dette har kun været muligt på grund af meget grundigt arbejde fra hans nu tidligere kollegaer hos South Wales Police. De formåede nemlig at afsløre ham, og dernæst fik de ham også anholdt i februar i år.

Siden da har han ventet på at få sin dom, hvilket han fik onsdag i denne uge. Her fik den 24-årige mand at vide, at han er blevet idømt livsvarigt fængsel. I Storbritannien betyder dette, at han kommer til at sidde mindst 12 år bag tremmer.

Var i kontakt med 210 mindreårige piger

Det menes, at Lewis Edwards var i kontakt med 210 mindreårige piger, der var helt ned til 10 år gamle. På hans mobiltelefon og computer blev der fundet afklædte billeder af 207 af dem.

Flere af disse piger har vidnet under retssagen, hvor der også er blevet fremlagt ord- og beskedudvekslinger mellem pigerne og den 24-årige mand.

I denne forbindelse blev det afsløret, at flere piger grædende bad ham om at stoppe med at kræve billeder. Han har fra start udgivet sig for at være en jævnaldrende dreng, hvorefter han har overtalt dem til at sende billederne.

Dernæst har han brugt det første billede til at true sig til flere. Disse billeder blev gradvist mere intime og afklædte. Lewis Edwards har tidligere erklæret sig skyldig i en række af tiltalepunkterne, men han valgte alligevel at blive væk fra domsafsigelsen.

Anbefalet til dig