Nervepirrende øjeblik: Årgang 0-stjerne i tårer

28/07/2023

Thea M. Andersen

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
'Årgang 0'-stjernen kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun fik beskeden.

Mest læste i dag

I slutningen af 2022 mistede Stephanie Siguenza Henckel, der et kendt fra TV 2's dokumentarserie 'Årgang 0', sin svigermor, Annisette. Det bekræftede hun selv i et hjerteskærende opslag på Instagram.

Ifølge SE og HØR kom dødsfaldet efter, at Annisette i starten af december faldt om med et hjertestop på den røde løber til et TV 2-arrangement.

Tragedien har naturligvis vendt op og ned på hele familiens liv - og den førte også til, at Stephanie kort tid efter valgte at droppe ud af lærerstudiet, da det ikke længere føltes meningsfuldt eller rigtigt for hende.

Annisette var sygeplejerske med stort S, det samme er hendes mor og nu ser det også ud til, at 'Årgang 0'-stjernen bliver det. Hun er nemlig blevet optaget på sygeplejerskeuddannelsen.

Instagram har hun nemlig delt en video fra det nervepirrende øjeblik, hvor hun modtog beskeden om, at hun har fået en studieplads - og det er tydeligt at se, at det betyder meget for hende. Hun kunne nemlig ikke holde tårerne tilbage, da klokken slog 00.00, og hun fik den glædelige besked om sin optagelse.

Sammen med videoen har hun delt en tekst, hvor hun skriver: "Jeg skal være sygeplejerske. Ligesom min mor og ligesom Annisette. Shit det er vildt. Surrealistisk. Men mest af alt mega spænende."

Derudover fortæller hun, at hun er blevet optaget på den ønskede opstart, og derfor vil hun begynde på sygeplejerskeuddannelsen til februar.

Du kan se den nervepirrende video herunder.

Anbefalet til dig