Netflix løfter sløret for ny smart funktion

03/11/2021

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Netflix har i sinde at slå sig op på noget helt nyt.

Mest læste i dag

Streaminggiganten Neflix kaster sig over noget helt nyt, da Netflix-brugerne, der allerede har et abonnement, inden længe vil kunne benytte sig af en ny spilfunktion, som streamingtjenesten kalder "Netflix Games". 

Onsdag udruller Netflix den nye funktion, der vil lade brugerne spille fem forskellige mobilspil, herunder "Stranger Things: 1984", "Stranger Things 3: Spillet", "Shooting Hoops", "Card Blast" og "Teeter Up".

- Vi ønsker at udvikle et spilbibliotek med noget for enhver smag – uanset om du vil spille et spil, hvor du starter forfra hver gang, eller om du vil fordybe dig i en længere spiloplevelse, hvor du får mulighed for at dykke ned i din yndlingshistorie," skriver Mike Verdu, der er VP for Game Development hos Netflix, i en pressemeddelelse.

- Vi er i den tidlige fase med at udvikle denne alletiders spiloplevelse, og vi ser frem til at have dig med på rejsen, fortsætter han.

I første omgang er det dog kun for Netflix-brugerne, der benytter Android, da iPhone-funktionen endnu ikke er klar til at blive lanceret, hvorfor disse abonnenter altså må vente lidt endnu. 

Netflix kunne endvidere fortælle, at de kommende spil ikke vil være tilgængelige, hvis man er logget ind på en profil, der er indstillet til børn. 

Anbefalet til dig