Netflix’ nye julefilm en af de dårligste nogensinde: Derfor vil alle alligevel se den

Af: Mie M.B

|

27/11/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er ikke altid anmeldere og kritikere er enige med forbrugerne

Lige nu læser andre også

Streaminggiganten Netflix har kastet sig ind i julefilm-genren med deres seneste tilføjelse, "Best. Christmas. Ever!" (På dansk: "Den bedste jul nogensinde!"). Titlen antyder en festlig filmoplevelse, men anmeldelserne tyder på noget andet. Det skriver B.T.

På IMDB har filmen opnået en beskeden karakter på 4,4 ud af 10 baseret på 3,529 stemmer. Rotten Tomatoes er heller ikke nådige og giver den blot 1,8 stjerner ud af fem mulige. Brugeranmeldelserne er lige så delte som karaktererne i filmen. Nogle elsker filmen for dens forvirrende plot og musikeren Brandys hovedrolle, mens andre kalder den for den værste julefilm nogensinde.

Netflix synes dog at tage kritikken med ophøjet ro af en simpel grund: popularitet. På trods af blandede anmeldelser har "Best. Christmas. Ever!" opnået en andenplads på Netflix' seneste globale liste over de mest populære film. Kun overgået af "The Killer."

Filmens appel strækker sig til 16,3 millioner brugere, der har indledt afspilningen, og de har samlet set brugt 10,5 millioner timer på den en time og 22 minutter lange film.

Netflix' succes inden for julegenren bekræfter, at selvom anmeldelserne måske ikke er alt for rosende, er streamingtjenestens evne til at trække seere stadig imponerende. "Best. Christmas. Ever!" viser, at popularitet og brugernes interesse nogle gange overskrider kritikernes vurderinger.

Anbefalet til dig